ChEntA ChiNtoN

Friday, 21 June 2013

Lama sungguh berpisah

Assalamualaikum semua pencinta blog...
Apo kabo???
Minta maaf sngat kat korang semua sebab memang dah lama 
sangat x tulis entry kat blog nie...
Sebenarnya saya ade 2 blog..ni blog saya yg pertama...
Blog saya yg kedua 

dearhazeera.blogspot.com

Saya tngah kemas kini blog yg kedua ni...
Sebab tu dah lama x tulis entry....
So,bagi sape2 yg berminat nak berkunjung ke blog
kedua saya tu silalah...

Bloh kedua tu tak bnyak entry..sbb baru...
bnyak lagi nk kene update...

SAYA HARAP SANGAT2 KORANG MAAFKAN SAYA...
LAGI2 PADA PEMBACA YANG SETIA PADA BLOG SAYA...
SORRY,,,

Wednesday, 19 December 2012

Rainbow

 Hai,Assalamualaikum...
Rainbow,rainbow is the rainbow....
The colorful rainbow....
The beautiful rainbow.....
Like me...

Eh! berangan plak aku nie....hik3...
 pasti korang agak pelik sbb tetiba jer ckp psl rainbow nie kan >agaknye la<...
 sebenarnye,saya nk kaitkan ngan blog saya yg ala2 rainbow nie....
Cantik x?
Mungkin di mata korang biase2 jer....
tpi bagi saya ia seperti diari yg indah dan akn tersimpan selagi tidak dibuang... 
Ha! lupa plak.... 
kpd korang yg ckp blog nie cntik thank sngat2 yg x terkata....

Korang pernah tngok rainbow ??
Ala pelangi tu...x kan x tau...the simple name...
Klau x pernah,korang leh tngok kat blog nie jer....ade rainbow jugak...


Nie lah rainbow tu...cntik kan.....
I call this rainbow.... RAINBOW DREAM....

k lah aku x nk ganggu korang tngok rainbow dream nie....k la gi dulu.. Bye.. Assalamualaikum....
 

Friday, 16 November 2012

FACEBOOK

Assalamualaikum semua pembaca blog ......
Dah lama dah tak menaip cerita kat blog nie....dah tak tau dah nk ckp ape...ne pn bosan n dah lama tak update blog nie...sooo,ambil la kesempatan nie untuk update blog...klau tak, tak de cerita yg best untuk dibaca...tol x???

Hari ni saya nk citer pasal "FACEBOOK"...
>> maklumlah selama nie main kat facebook jer..smpai x update blog..hikhik <<
 Saya nk share satu lagu yg kwn saya share lagu tu kat facebook...lagu tu mmg khas untuk kwn2 dia...kwn2 dia tu termasuklah saya... 
Lagu tu sngat sweet sngat best..... klau korang nk bagi lagu tu kat kwn2 korang pon boleh.....korang mesti dah x sabar nk tau tu lagu ape kan.... tol x??
 lagu tu ialah...

SAHABAT ( BEST FRIEND FOREVER )
BY SUPER7

try la dngar lagu nie...syok giler ....budak2nye pon cute...






 
Blog Template by Delicious Design Studio