ChEntA ChiNtoN: November 2012

Friday, 16 November 2012

FACEBOOK

Assalamualaikum semua pembaca blog ......
Dah lama dah tak menaip cerita kat blog nie....dah tak tau dah nk ckp ape...ne pn bosan n dah lama tak update blog nie...sooo,ambil la kesempatan nie untuk update blog...klau tak, tak de cerita yg best untuk dibaca...tol x???

Hari ni saya nk citer pasal "FACEBOOK"...
>> maklumlah selama nie main kat facebook jer..smpai x update blog..hikhik <<
 Saya nk share satu lagu yg kwn saya share lagu tu kat facebook...lagu tu mmg khas untuk kwn2 dia...kwn2 dia tu termasuklah saya... 
Lagu tu sngat sweet sngat best..... klau korang nk bagi lagu tu kat kwn2 korang pon boleh.....korang mesti dah x sabar nk tau tu lagu ape kan.... tol x??
 lagu tu ialah...

SAHABAT ( BEST FRIEND FOREVER )
BY SUPER7

try la dngar lagu nie...syok giler ....budak2nye pon cute...






 
Blog Template by Delicious Design Studio